Contact

Wilt u Hofman Café reserveren of afhuren?

Wilt u reserveren? Dat kan via deze link: http://hofman-cafe.nl/reserveren/

Mail ons op reserveren[AT]hofman-cafe[DOT]nl t.a.v. Tessa Pikaar voor een groep vanaf 8 personen, voor een aangepast menu of voor het afhuren van Hofman Cafe. Afhuren is mogelijk in overleg, met uitzondering van vrijdag- en zaterdagnacht en dagen waarop evenementen plaatsvinden. Op de dag zelf reserveren? Graag even bellen. We kunnen namelijk niet garanderen dat we uw mail dezelfde dag nog lezen.

Voor adverteren, samenwerkingen en persaanvragen kun je contact opnemen via: marketing[AT]hofman-cafe[DOT]nl 

Een keertje optreden in Hofman Café als comedian, theatermaker of muzikant?

Speel je in een band en wil je optreden in Hofman Café? Stuur dan een e-mail inclusief een link naar je bandwebsite, muziek en persfoto naar: programmering[AT]hofman-cafe[DOT]nl t.a.v. Martijn Mannak. Vind jij dat je grappig bent en denk je ook op een podium grappig te zijn, meld je dan aan voor onze open mic Utrecht Lacht via info[AT]aotevents[DOT]nl t.a.v. Said El Hassnaoui. Tijdens Theater op Zondag kun jij trouwens ook jouw voorstelling spelen! Aanmelden kan via theateropzondag[AT]gmail[DOT]com en stuur hierbij het concept mee en wie jullie als groep zijn.

(vanwege spam-beveiliging is @ en . vervangen door tekst en kun u het mailadres helaas niet direct “copy-pasten”.)

Geschiedenis

Janskerkhof 17-17a Utrecht (tot 1890: Janskerkhof wijk H no. 593) is door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Utrecht aangewezen als gemeentelijk monument en staat op de gemeentelijke monumentenlijst. Het pand waar Hofman Café gevestigd is werd eerder gebruikt als schoolgebouw! In 1888 zaten er 400 leergierige kinderen te werken aan hun schoolprestaties, bij de opening was het enige nadeel dat het toen eigenlijk al te klein was… In 1920 kreeg de school de naam “Willem de Zwijger” en in 1975 verhuisde de school naar een ander pand. Zie voor meer informatie: http://www.huizenaanhetjanskerkhof.nl/huizen/janskerkhof-nz/janskerkhof-17-17a/