Dansen

Donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht
Wil jij uitgaan in Utrecht en je week afsluiten met een goed feestje? Elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht wordt er gedanst in Hofman Café. Tussen 23:00 en 04:30 uur draaien onze resident DJ’s het dak er af. De muziek wisselt van funky house, latin house, dance, house tot club classics. Bekende hits worden afgewisseld met nieuwe en onbekende muziek. Iedere derde vrijdag van de maand houden wij onze Funky Live Friday. Hier draait onze resident Pepe M onder begeleiding van een live-artiest, zoals o.a. een percussionist, een saxofonist, een violiste of een vocaliste. Op vrijdag- en zaterdagnacht is de minimumleeftijd 23 jaar.

Elke donderdagnacht kun je ook in Hofman Café terecht. Verwacht een breed scala aan muziekgenres en elke editie nieuwe cocktailacties. We beginnen om 23:00 en het feestje gaat door tot 04:00. De toegang op de donderdag is 18+.

Vrijdag- en zaterdagmiddag
Op vrijdag en zaterdag beginnen we ook al iets eerder. Tussen 20:00 en 23:00 uur gaan we terug in de tijd en kom je alvast in de stemming voor een veelbelovende avond. Live vanaf vinyl spelen onze dj’s de fijnste muziek – onder andere funk, soul, blues, jazz komen langs tijdens deze middagborrels. Ook voor wereldmuziek draaien deze dj’s hun hand niet om. Bij muziek hoort natuurlijk ook een lekker drankje: maak tijdens deze borrels dus kennis met onze meer dan 60 speciaalbieren en onze uitgebreide wijnkaart.