Café Theater Festival presents: Anti Kater Theater

When:
Sunday 14 Jan 2018 2:00 PM - 4:30 PM
Location:
Janskerkhof 17a, Utrecht, 3512BM Netherlands  View on Google Maps
Café Theater Festival presents: Anti Kater Theater

►Anti Kater Theater
Heeft het Café Theater Festival jouw hart gestolen en kun je niet wachten tot de volgende editie? Geen nood, iedere tweede zondag van de maand kun je in Hofman Café terecht voor cafétheater zoals je dat van ons gewend bent. Knettergek, intiem, avontuurlijk en rauw. Dans, muziek en (jeugd)theater met een kop koffie of een biertje binnen handbereik

Anti Kater Theater maakt onderdeel uit van onze Café Theater Fabriek, het platform waar theatermakers kunnen experimenteren met theater in de publieke ruimte. Live proberen de makers materiaal uit op het publiek. Ze try-outen een nieuwe voorstelling of testen losse scenes uit. Alles kan en alles mag.

► Programma
Het publiek krijgt in december, januari en februari een uniek kijkje in de keuken van het maakproces. De artiesten van het CTF 2018 laten korte teasers zien en gaan in gesprek met de aanwezigen.

Tijdens de Nieuwjaarsduikeditie lichten KNOT Kollektiv, MATROSE, Steinmann&vanderPas, de Trans//missie, Lilly Bendl, LucyONES, Linde Baaijens en Steef&Enzo een tipje van de sluier op.

Daarnaast presenteert NEVA hun nieuwe voorstelling TIBA als try-out in Hofman Café tijdens Anti Kater Theater. NEVA onderzoekt de grens tussen controle en ontsporing. Weg van je eigen vertrouwde gewoontes, los durven laten en de stap zetten binnen de comfortzone van de ander. Als een achtbaankarretje dat omhoog wordt getakeld en die ene nanoseconde voor de vrije val.

► Toegang
Na afloop wordt er met de hoed rond gegaan. Je kunt de organisatie van het Café Theater Festival en Anti Kater Theater ook structureel steunen door Stamgast te worden. Kijk op de website voor meer informatie: www.cafetheaterfestival.nl/meedoen/stamgasten

► Nagesprek
Voor de liefhebber is er bij Anti Kater Theater de kans om met de makers of spelers in het café na te praten.

Comments: