Halve Finale NK Poetry Slam 2018

When:
Wednesday 17 Jan 2018 8:00 PM - 11:00 PM
Location:
Jansveld 17, Utrecht, 3512 BD Netherlands  View on Google Maps
Halve Finale NK Poetry Slam 2018

Woensdag 17 januari is het zover: de halve finale van het NK Poetry Slam 2018. De volgende poetry slammers hebben zich het afgelopen seizoen gekwalificeerd tijdens voorrondes verspreid over het hele land:

Café De Bastaard
Marcel Klein Legtenberg, Sacha Landkroon – Spoken Word & Poetry, Gert Vanlerberghe, Arnoud Rigter, Alexander van der Weide, Insayno, Mart Schalken, Martje Wijers en Ozan Aydogan.

Hofman Café
Rik Sprenkels, Kees-Jan Sierhuis, Asha Karami, Tijdelijke Toon, Ivan Words, Chelsea Oost, Jolies Heij, Merlijn Huntjens en Emma van Hooff

De podiumdichters moeten in de halve finale, verspreid over twee locaties, met sterkte teksten en een indrukwekkende performance bewijzen dat ze een plek in de finale verdienen. En dat is niet eenvoudig: slechts acht van hen gaan door!

De kandidaten moeten natuurlijk indruk maken op de jury, maar ook het publiek in Hofman Café & Theatercafé De Bastaard overtuigen. Hoe meer rozen tijdens de stemrondes de lucht in gaan, hoe groter de kans op een plek in de finale van het NK Poetry Slam op vrijdag 26 januari 2018 in TivoliVredenburg.

Het belooft een wervelende avond te worden, dus kies #TeamHofman of #TeamDeBastaard en kom jouw lievelings aanmoedigen!

De verdeling van de dichters over de twee locaties wordt gemaakt wanneer alle halve finalisten bekend zijn.
—————-
👉 Halve Finale NK Poetry Slam 2018
👉 woensdag 17 januari 20.00 uur
👉 De Bastaard / Hofman Café
👉 Toegang = gratis

Kom je ook naar Finale NK Poetry Slam 2018 op vrijdag 26 januari in TivoliVredenburg? Koop dan nu je ticket via www.tivolivredenburg.nl/poetryslam

Comments: