Café Theater Festival presents: Anti Kater Theater

Wanneer:
zondag 12 nov 2017 14:00 tot 16:30
Waar:
Janskerkhof 17a, Utrecht, 3512BM Netherlands  Bekijk op Google Maps
Café Theater Festival presents: Anti Kater Theater

►Anti Kater Theater
Iedere tweede zondag van de maand slaan Hofman Café en het Café Theater Festival de handen ineen voor een relaxte, intieme en verrassende theatermiddag. Theatermakers die eerder te zien waren op het CTF spelen hun festivalhits of presenteren spiksplinternieuw werk.

Kom koffie drinken, een tosti eten of een borrel pakken en laat je verrassen door energieke voorstellingen van aanstormende theatermakers. Zowel voor frisse zondagsmensen als voor brakke Harries!

► Programma
‘Tweezaam’ van Sanne Clifford en Hugo de Haas Dorsser. Een 20-minuten performance waarin spoken word en moderne dans samenkomen.

Ook is CTF-bekende Siebe Palmen van de partij met zijn muzikale voorstelling Is alles naar mens? Als horecamedewerker zingt Siebe over ons ik/jij-denken en hoe dat kan leiden tot een onterecht gebrek aan begrip voor elkaar. Zijn doel is helder: het publiek aan het denken zetten en laten vergeten tegelijkertijd.

► Toegang
Na afloop wordt er met de hoed rond gegaan. Je kunt de organisatie van het Café Theater Festival en Anti Kater Theater ook structureel steunen door Stamgast te worden. Kijk op de website voor meer informatie: www.cafetheaterfestival.nl/meedoen/stamgasten

► Nagesprek
Voor de liefhebber is er bij Anti Kater Theater de kans om met de makers of spelers in het café na te praten.

Reageren: