Dewar’s Scotch Egg Club; Whisky, Cocktails & Games

Wanneer:
vrijdag 1 dec 2017 17:00 tot 23:00
Waar:
Janskerkhof 17a, Utrecht, 3512BM Netherlands  Bekijk op Google Maps
Dewar’s Scotch Egg Club; Whisky, Cocktails & Games

Scotch Egg Club is een uniek concept, geïnspireerd op Tommy Dewar, de man achter het whiskymerk Dewar’s. Hij had naast zijn liefde voor whisky een grote passie voor het fokken van kippen.

Geen oude mannen met snorren, sigaren en sofa’s, maar kennis maken met lekkere cocktails, goede bites en games!
Tijdens de Scotch Egg Club het je keuze uit drie heerlijke cocktails op basis van drie verschillende soorten whisky, namelijk één Scotch blend en twee single malts.
Als je graag beter kennis wil maken met de verschillende whisky’s, bestel deze dan ‘neat’ of met een ijsblokje om te genieten van de smaakbeleving!

De cocktails of whisky serves worden tijdens de Scotch Egg Club allemaal geserveerd met een bijpassende bite; namelijk de Scotch Egg.
De Scotch Egg is een traditionele bar bite uit Schotland die zijn intrede in Nederland heeft gemaakt en binnenkort niet meer weg te denken is.

Scotch Egg Club draait ook om fun en daarom daag je je vrienden uit de Chicken Bingo te spelen, voor de winnaars ligt er natuurlijk eeuwige roem en een andere prijs klaar!

Tijdens de Scotch Egg Club betaal je €6,50 voor een whisky serve en halve Scotch Egg en €8,50 voor een cocktail en halve Scotch Egg.
Je kan de hele avond Chicken Bingo spelen, maar pas op…want het is gevaarlijk, net als de cocktails!

Reageren: