Hofman Live: Dax

Wanneer:
donderdag 8 mrt 2018 21:00 tot 23:00
Waar:
Janskerkhof 17a, Utrecht, 3512BM Netherlands  Bekijk op Google Maps
Hofman Live: Dax

Met haar aankomende debuutalbum My Bubble is Kind of Mess geeft singer-songwriter en kunstenares Dax Niesten de buitenstaander de mogelijkheid om haar bubbel te betreden. Hier is niks opgeruimd. Hier is alles zichtbaar.

De teksten van deze jonge lo-fi indiefolk singer-songwriter zijn autobiografisch, zonder filter en bovenal eerlijk. Misschien af en toe wel iets té eerlijk. Het schrijven van songs is voor Dax een bevrijdend proces. Sommige songs zijn ontstaan vanuit gedichten, andere komen voort uit ophopende gedachten. Je kunt de chaos zien ontstaan, voelen groeien, tot de bom ontploft en de rust vervolgens wederkeert.

Het album My Bubble is Kind of A Mess bestaat uit 10 nummers met ieder een eigen artwork (tekening/schilderij) van Dax hand. Vanaf dit najaar brengt zij enkele songs uit op het Amsterdamse label Dox Records, gevolgd door het gehele album dat gepland staat voor release in het voorjaar van 2018.

Kijk en luister hier naar de single ‘Love is overrated’:
Youtube: https://youtu.be/xuHhgfTi_C0
Spotify: http://bit.ly/SpotifyIsOverrated

Aanvang 21.00 uur
Gratis toegang!

>Hofman Café schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor! Acts uit verschillende muziekhoeken zijn wekelijks gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Na elke HOFMAN LIVE kan het publiek blijven hangen om te dansen bij Thursday!

Reageren: