Hofman Live: Eve Mcking + Jasper Schalks

Wanneer:
donderdag 21 dec 2017 21:30 tot woensdag 20 jun 2018 13:37
Waar:
Janskerkhof 17a, Utrecht, 3512BM Netherlands  Bekijk op Google Maps
Hofman Live: Eve Mcking + Jasper Schalks

Tijdens deze Hofman Live-editie is het podium voor Eve Mcking en Jasper Schalks!

Countrygirl Eve McKing maakt een combinatie van meezingbare pop, glamorous new country en fierce rock. Ze haalt haar inspiratie uit de muziek van Amerikaanse new country zangeressen als Carrie Underwood en Miranda Lambert. Haar heldere, krachtige stem en en haar recht toe recht aan lyrics gaan een enorme indruk maken! Zorg dat je erbij bent ;-)
Luister hier: https://youtu.be/JiBWdnuIiuM

De muziek van singer-songwriter en multi-instrumentalist Jasper Schalks laat zich het best beschrijven als Americana in zijn puurste vorm. Denk aan Neil Youngs’ Harvest en Ryan Adams’ Heartbreaker. In de afgelopen jaren won Jasper drie lokale singer-songwriterscontests. In 2016 werd hij geselecteerd voor rondreizend muziekfestival Popronde en behaalde hij de finale van de Amsterdamse popsongcompetitie Mooie Noten. Dat belooft wat!
Luister hier zijn nieuwe single: https://open.spotify.com/track/1XAwqbiU3xU6iSkBkFMlKF


Hofman Café schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor! Acts uit verschillende muziekhoeken zijn wekelijks gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Na elke HOFMAN LIVE kan het publiek blijven hangen om te dansen bij Thursday!

Reageren: