Hofman live: Indielectualiteit

Wanneer:
donderdag 5 apr 2018 21:00 tot 23:00
Waar:
Janskerkhof 17a, Utrecht, 3512BM Netherlands  Bekijk op Google Maps
Hofman live: Indielectualiteit

Deze avond op het op het podium van Hofman Live: Laura Sjin, Taveneer en TALA MUSIC.

Laura Sjin
Laura (20) maakt het liefst persoonlijke liedjes over diepzinnige onderwerpen, met kinderlijk simpele formuleringen. De liedjes hebben een kalmerende uitwerking op het publiek, maar vooral op haarzelf. Haar muziek klinkt ‘Gitaar-achtig, americana- achtig, maar vooral Laura-achtig’. Laura was al te gast op de speelplaats van 3FM en mocht ze mee met de Herman Brood Academie on tour.

Luister hier Laura’s tweede single ‘Wat Je Voelt’:

Taveneer
De Nijmeegse indie pop band Taveneer vindt hun muzikale verblijf in de tumultueuze en dynamische kern van de indie muziek. Door inventief te spelen met dynamiek en sound creëren ze gitaarpop songs die toegankelijk zijn, maar met veel muzikaal ambacht in elkaar zitten. De definitie van catchy en dynamische indie pop wordt als het ware uitgerekt en bij elk liedje op een verschillende manier toegepast.

Met veel passie en zorg kijken, luisteren en proeven de Nijmegenaren van hun grote inspiratiebronnen Spoon, Moss, Wilco en The War on Drugs en laten ze zich door deze grootheden leiden door het muzikale doolhof van de indie.

Met hun eerstvolgende single ‘Anamnesis’ zetten ze hun eerste stap in de nieuwe richting. Om dit extra duidelijk te maken is het nummer ook geladen met thema’s als wedergeboorte en nieuwe wegen inslaan. Het is in ieder geval zeker dat deze nieuwe koers zal leiden naar vele nieuwe muzikale rijkdommen.

Luister hier: https://open.spotify.com/artist/5efZaul9QzGTl5tMEEbSnv

TALA
TALA is een synthpop-/indiebandje, ontstaan op de Herman Brood Academie. Met hun catchy deuntjes en energieke aanwezigheid maken ze je het onmogelijk om niet op hun muziek te dansen. Met hun zes bandleden en enthousiasme is er heel wat te zien op het podium.

Luister hier ‘Since He Disappeared’: https://soundcloud.com/marlon-spaan-797540650/tala-since-he-disappeared

Indielectualiteit is een netwerk voor Nederlandse Indie-bands waarin hun fanbase en netwerk gedeeld wordt om samen een groter publiek te kunnen bereiken en meer te kunnen spelen.

Start: 21.00 uur
Gratis toegang!

—-
Hofman Café schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor! Acts uit verschillende muziekhoeken zijn wekelijks gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Na elke HOFMAN LIVE kan het publiek blijven hangen om te dansen bij Hofman Thursday!

Reageren: