Hofman Live: Jessy Yasmeen

Wanneer:
donderdag 27 jul 2017 21:30 tot 23:00
Waar:
Janskerkhof 17a, Utrecht, 3512BM Netherlands  Bekijk op Google Maps
Hofman Live: Jessy Yasmeen

Jessy Yasmeen is een 22-jarige singer-songwriter uit Rotterdam. In de afgelopen 2,5 jaar heeft Jessy op meer dan 70 podia gestaan waaronder; Rotterdamse Kost, het Paardcafe en de Kroepoekfabriek. Eind 2015 bemachtigde ze een plek in de finale van Jong Quite Quiet en in 2016 bereikte ze de halve finalve van De Grote Prijs van Rotterdam.

3voor12 schreef onlangs een lovende recensie over haar optreden in de Machinist: “Ze bezorgt de toeschouwers kippenvel.” (https://3voor12.vpro.nl/lokaal/rotterdam/artikelen/overzicht/2016/februari/Singer-Songwriter-Machinist.html)

Haar inspiratiebronnen Bob Dylan, Passenger en Melanie zijn terug te horen in haar werk en zorgen voor een verrassende mix van folk en country. Echtheid en authenticiteit zijn de hoofdelementen van haar muziek. Er zit geen filter tussen haar hart en stem. Op het moment werkt Jessy samen met producer Martijn Groeneveld (Dotan, Blaudzun & John Coffey) aan haar debuutalbum. Deze zal begin 2018 uitgebracht worden.

Hofman Café schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor! Acts uit verschillende muziekhoeken zijn wekelijks gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Na elke HOFMAN LIVE kan het publiek blijven hangen om te borrelen.

Reageren: