Hofman Live: Martha Jane and the Talisman + Jana Mila

Wanneer:
donderdag 12 apr 2018 21:00 tot 23:00
Waar:
Janskerkhof 17a, Utrecht, 3512BM Netherlands  Bekijk op Google Maps
Hofman Live: Martha Jane and the Talisman + Jana Mila

Martha Jane and the Talisman is opgericht door Martha Jane Settler en Maarten van der Grinten. Een energieke kleurrijke band die zich laat inspireren door acts als Ike & Tina, Otis Redding, Led Zeppelin, Nirvana, T Bone Burnett, Jack White, Lee Dorsey
en Radiohead. Verwacht een rauwe stem, slide gitaar en opzwepende drum-grooves. In oktober 2016 bracht de band het debuut album ‘Hello Demon’ op vinyl uit. Voor 2018 staat de nieuwe EP ´Love Spells´op de planning.
Meer info: http://www.marthajaneandthetalisman.com/

Jana Mila
De singer- songwriter Jana Mila komt uit Amsterdam en begon al op jonge leeftijd met het schrijven van country/folk nummers. Ze raakt geïnspireerd door muzikanten als James Taylor, Simon & Garfunkel en Johnny Cash. In haar songs vertelt ze verhalen over andere en haarzelf. In mei 2016 stond ze in de top 100 van Giels talentenjacht en in 2017 won ze de Amsterdamse popsong competitie Mooie Noten. Haar droom is om een plaat op te nemen en daarbij veel samen te werken met andere muzikanten.
Luister hier: https://soundcloud.com/jana-doorten

-> Gratis toegang!

Hofman Café schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor! Acts uit verschillende muziekhoeken zijn wekelijks gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Na elke HOFMAN LIVE kan het publiek blijven hangen om te dansen bij Thursday!

Reageren: