Hofman Live: Richard Cejer (terrasconcert)

Wanneer:
donderdag 15 jun 2017 21:30 tot 23:00
Waar:
Janskerkhof 17a, Utrecht, 3512BM Netherlands  Bekijk op Google Maps
Hofman Live: Richard Cejer (terrasconcert)

Donderdag 15 juni komt Richard Cejer uit Engeland een terrasconcert geven bij Hofman Café. Hij heeft gespeeld in verschillende steden rond zijn geboorteland Verenigd Koninkrijk en heeft een breed scala aan voorprogramma’s mogen verzorgen: Less Than Jake, Zebrahead, High Hazel. Momenteel is hij aan het touren zijn nieuwe EP “Welcome”.

Richard Cejer is altijd gedreven door muziek, dankzij een combinatie van lange reizen door europa waarbij zijn ouders veel muziek mixtapes draaiden. Hij zong Wonderwall in volle overtuiging voor publiek in ’95 en wist onmiddellijk dat hij hier iets mee moest doen. Met een gitaar gewapend, pakte hij zware melodieën en ongerepte harmonische klanken bij elkaar. Richard, momenteel Gevestigd in Nederland, past niet in een genre, maar het klinkt altijd goed!

Hofman Café schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor! Acts uit verschillende muziekhoeken zijn wekelijks gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Na elke HOFMAN LIVE kan het publiek blijven hangen om te borrelen.

Reageren: