Hofman Live: Rose Marin

Wanneer:
donderdag 31 aug 2017 21:30 tot 23:00
Waar:
Janskerkhof 17a, Utrecht, 3512BM Netherlands  Bekijk op Google Maps
Hofman Live: Rose Marin

Rose Marin is een singer-songwriter uit omgeving Alkmaar. Ze is van jongs af aan bezig met muziek en is sinds 2012 bezig met performen en songwriting.
Haar muziek kun je omschrijven als een fusie van country, folk en pop. Met haar kleurrijke stem en manier van spelen, brengt Rose Marin deze elementen bij elkaar en creëert zo een unieke sound. Haar krachtige persoonlijkheid wordt vertaald naar een dynamische set waarin ruimte is voor verschillende klanken. Geïnspireerd door zowel de hedendaagse pop van Ed Sheeran als de countrysound van Cody Jinks weet ze op een vrije manier feilloos de gevoelige snaar te raken. Andere inspiratiebronnen zijn Jack Johnson, Ziggy Alberts en Gavin James. Rose Marin zet tijdens haar performance een krachtige solo act neer, waarbij ze graag een festival vibe creëert. ‘Voetjes in het zand, biertje in je hand…’

Hofman Café schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor! Acts uit verschillende muziekhoeken zijn wekelijks gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Na elke HOFMAN LIVE kan het publiek blijven hangen om te borrelen.

Reageren: