Terrassen Festival Utrecht

Wanneer:
vrijdag 30 mrt 2018 17:00 tot zondag 1 apr 2018 01:00
Terrassen Festival Utrecht

Het is weer bijna zover. Heerlijke zomerse middagen en avonden op het terras genieten! Wij kunnen niet wachten. We trappen de opening van het Utrechtse terrasseizoen dit jaar af met de eerste editie van het Terrassen Festival Utrecht. Lekker borrelen met fijne muziek en lekker eten!

Misschien ken je ons wel van eerdere evenementen op het Janskerkhof. Wel eens een lekker glas wijn of craft bier gedronken op het Fonteyn Festival of Mother’s Finest Festival? Van het Terrassen Festival mag je in ieder geval dezelfde gezelligheid verwachten!

▬▬ Openingstijden ▬▬
GRATIS toegankelijk en open op:
Vrijdag 30 maart 17:00 – 01:00
Zaterdag 31 maart 13:00 – 01:00

▬▬ Foodtrucks en barren▬▬
Woest met heerlijke braadworsten
Forq met bunbao broodjes
Bastacosi met fantastische pizza’s
….

▬▬ Programmering ▬▬
Vrijdag 30 maart:
DJ Feed the Pony
17:00-21:00
We starten meteen in volle galop met deze Utrechtse funk en soul specialist. DJ Feed the Pony weet als geen ander hoe je sfeer maakt: met volvette grooves en -soms- een vette knipoog.

DJ Ella Red
21:00-01:00
Ella is al van jongs af aan een fervent vinylverzamelaar en gezegend met een fantastisch goede smaak. Van grindhouse en rock ’n roll tot funk, disco en wereldse grooves, Ella Red brengt de meest spicy tunes uit haar verzameling mee, onder het mom “YOU! ME! DANCING!”

Zaterdag 31 maart:
AMANAPLANACANALPANAMA
13:00-17:00
Een palindroom. Deze van oorsprong Groningse muziekfanaat doet dansbare dingen met (onder andere) jaren 80 pop en zomerse Afrikaanse vibes. Vindt zichzelf eigenlijk geen DJ, maar ís wel een van de leukste DJ’s die zich momenteel in Utrecht laten zien.

DJ Johnny Stache
17:00-21:00
Swingend! Retro! Snor! Johnny Stache ziet er net zo funky uit als de muziek die hij draait. Van 50’s doowop via New Orleans funk naar Psycho Killer en weer terug. Zijn platenkeuzes zijn soms herkenbaar, soms obscuur, maar altijd uitermate sfeervol. Go Johnny Go!

GNOE
21:00-01:00
Deze Utrechtse wildebras zorgt altijd voor een stampende kudde dansers. Of het nou obscure Afrobeat, Braziliaanse funk of een 80s popplaat is, GNOE houdt het upbeat, tropisch, en soms een tikkeltje vreemd. Maar wel lekker.

▬▬ Belangrijke informatie ▬▬
Glazen kunnen worden gehuurd aan de bar (4 euro borg)
Fiets parkeerplekken aanwezig op het Janskerkhof
Voor alle leeftijden toegankelijk
Huisdieren toegestaan
Locatie: Janskerkhof Utrecht
Er zijn heaters en voldoende parasols
GRATIS toegang

www.terrassenfestivalutrecht.nl
www.deleckere.nl

Reageren: