Aankomend weekend: streekbierfestival en jazzbende in Hofman Café

Vrijdag 3 tot en met zondag 5 november is er een nieuwe editie van Streekbierfestival Utrecht. Dit is een festival waarbij meerdere cafés in Utrecht verschillende streekbier brouwerijen presenteren aan het Utrechtse publiek. In Hofman Café kun je twee bieren van brouwerij de Molen komen proeven. Op zondagmiddag kun je in Hofman Café ook weer komen luisteren naar de beste jazz, live vanaf het podium en vanaf vinyl.

De Molen, een craft beer brouwerij uit Bodegraven, staat bekend om zijn brede en gevarieerde collectie aan bieren. Zij brouwen alleen bieren in hun eigen voorkeursstijlen en staan bekend om hun progressieve bieren. Tijdens het streekbierfestival kun je bij Hofman Café de Amarillo en de Op & Top proeven. De Amarillo is een bier in de stijl van de Amerikaanse Imperial IPA’s, stevig gehopt, citrus aroma’s en licht grassig. De Op & Top is een hoppig, fris blondbier. Om te zorgen dat je veel verschillende bieren kunt proeven tijdens het festival, worden de bieren ook in proefglaasjes geschonken.

Onder het genot van een biertje kun je tijdens het streekbierfestival genieten van goede muziek in Hofman Café. Op vrijdag- en zaterdagavond spelen onze vinyl-DJ’s de beste soul, jazz en funk en op zondag is er weer een nieuwe editie van ons maandelijkse jazzevenement. Zondagmiddag tussen 15:00 en 18:00 draait Meneer Funkel live vanaf vinyl en maken de heren van Indifference weer een jazzbende van Hofman Café!

Reageer op dit bericht: