And Friends Concerts in Hofman Café: Dandelion

Elke donderdagavond kun je bij Hofman Live in Hofman Café al komen luisteren naar een divers aanbod van live muziek. Tijdens And Friends Concerts op de woensdagavond kun je nog vaker genieten van leuke singer-songwriters en bands! Bij dit concept staat er iedere maand een andere artiest centraal die zelf het programma mag samenstellen. Woensdag 18 oktober is het de beurt aan Dandelion.

Dandelion staat bekend om zijn eigen sound gebaseerd op uiteenlopende muziekstijlen, van akoestische folk tot melodische pop. Klassieke invloeden als Crosby, Stills, Nash & Young, The Band en Paul Simon snel te spotten en kenners zullen onmiddellijk ook invloeden van hedendaagse bands als Fleet Foxes en Midlake opmerken. Maar de grootste troefkaart van Dandelion is juist de eigenheid, het verrijken van deze traditie met slimme twists en een algehele sound die niet zweert bij het oude, maar de muziek juist in geheel nieuwe richtingen stuurt. Tijdens deze editie van And Friends Concerts neemt Dandelion de bands Lion’s Den en Baker Songs mee.

Voorafgaand aan And Friends Concerts kun je bij Hofman Café profiteren van het voordeelmenu: een hoofdgerecht naar keuze voor maar 10 euro. Een ticket voor And Friends Concerts kost slechts 5 euro en showtime is 21:00. Tot dan!

Reageer op dit bericht: