And Friends Concerts in Hofman Café: Daniel Cane

Elke donderdagavond kun je bij Hofman Live in Hofman Café al komen luisteren naar een divers aanbod van live muziek. Sinds kort kun je nog vaker genieten van leuke singer-songwriters en bands bij And Friends Concerts! Hierbij staat er iedere maand een andere artiest centraal die zelf het programma mag samenstellen. Woensdag 6 september is het de beurt aan Daniel Cane.

Muzikaal is Daniel Cane te vergelijken met Ed Sheeran en Damien Rice. Liefdesliedjes met een rauw randje die gaan over gebroken harten en het verliezen en terugvinden van de liefde. In drie jaar tijd deed Daniel Cane meer dan 500 optredens. Hij speelde in de voorprogramma’s van onder andere Stef Classens, De Dijk, Kim Churchill en een complete Danny Vera tour. Daarnaast speelde hij live bij Giel op 3FM en heeft hij op Pinkpop gestaan.

Voorafgaand aan And Friends Concerts kun je bij Hofman Café profiteren van het voordeelmenu: een hoofdgerecht naar keuze voor maar 10 euro! Een ticket voor And Friends Concerts kost slechts 5 euro en showtime is 21:00. Tot dan!

Reageer op dit bericht: