Angela van Leeuwen bij Hofman Live in Hofman Café op 3 augustus

Elke donderdagavond kun je bij Hofman Café terecht voor een gevarieerd aanbod aan live muziek. Donderdag 3 augustus is het de beurt aan Angela van Leeuwen. Ze maakt muziektheater, of beter gezegd: ze vertelt verhalen.  Dat kunnen gesproken, gezongen, of geschreven verhalen zijn. Haar liedjes gaan over historische personages, tussen de liedjes door vertelt ze korte verhalen over deze personages en hoe deze in het lied worden geïllustreerd. Showtime is 21:30 uur en de toegang is zoals altijd helemaal gratis!

Live wordt Angela van Leeuwen ondersteund door Sander van Herk, de oprichter en gitarist van een van de beste Nederlandse bands en nog steeds Utrechts trots: Het Goede doel. Ga met hen mee op reis door de tijd, langs kunstenaars, piraten en fatale vrouwen, van Rietveld tot Mata Hari. Liedjes over mensen die hun hart volgen, dwars door storm, oorlog en kleinburgerlijke moraal.

Hofman Live schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor en ze zijn elke week gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Kom naar Hofman Café voor je wekelijkse dosis livemuziek en geniet van de verschillende acts uit diverse muziekhoeken.

Reageer op dit bericht: