Anti Kater Theater in Hofman Café op 11 februari

Iedere tweede zondag van de maand slaan Hofman Café en het Café Theater Festival de handen ineen voor een ontspannen theatermiddag voor op de zondag. Zowel voor frisse zondagsmensen als voor brakke Harries! Aanstaande zondag 11 februari ben je vanaf 14:00 welkom voor een aantal korte teasers van het CTF 2018. Kom gezellig koffie drinken, een broodje eten of een borrel doen onder het genot van een theatervoorstelling.

Anti Kater Theater maakt onderdeel uit van de Café Theater Fabriek, het platform waar theatermakers kunnen experimenteren met theater in de publieke ruimte. Live proberen de makers materiaal uit op het publiek. Ze try-outen een nieuwe voorstelling of testen losse scenes uit. Alles kan en alles mag. Tijdens het Anti Kater Theater op zondag 11 februari stellen de artiesten van het CTF 2018 zich aan je voor. Verwacht een laagdrempelige theatermiddag met een intieme en relaxte sfeer.

Ben je nieuwsgierig geworden? De theatermiddag gaat om 14:00 van start en duurt tot 17:00. De toegang is uiteraard helemaal gratis. Na afloop van de voorstellingen is er de mogelijkheid om met de makers of spelers na te praten in Hofman Café.

Reageer op dit bericht: