Anti Kater Theater in Hofman Café op 12 november

Iedere tweede zondag van de maand slaan Hofman Café en het Café Theater Festival de handen ineen voor een ontspannen theatermiddag voor op de brakke zondag. Kom gezellig koffie drinken, een broodje eten of een borrel doen onder het genot van een theatervoorstelling. Zowel voor frisse zondagsmensen als voor brakke Harries! 

Tijdens het Anti Kater Theater spelen theatermakers die eerder te zien waren op het CTF hun festivalhits, of ze presenteren spiksplinternieuw werk. Verwacht een laagdrempelige theatermiddag met een intieme en relaxte sfeer. Op zondag 12 november staat de voorstelling ‘Tweezaam’ van Sanne Clifford en Hugo de Haas Dorsser op het programma. Een 20-minuten performance waarin spoken word en moderne dans samenkomen. Ook is CTF-bekende Siebe Palmen van de partij met zijn muzikale voorstelling ‘Is alles naar mens? ‘.

Ben je nieuwsgierig geworden? De theatermiddag gaat om 14:00 van start en duurt tot 17:00. De toegang is uiteraard helemaal gratis. Na afloop van de voorstellingen is er de mogelijkheid om met de makers of spelers na te praten in Hofman Café.

Reageer op dit bericht: