English Comedy Night in Hofman Café op 19 september

Na het grote succes van voorgaande edities vindt dinsdag 19 september wederom de English Comedy Night plaats in Hofman Café Utrecht. Op deze avond wordt er weer een hilarische show neergezet door maar liefst drie comedians: Yianni Agisilaou (Aus), Kristel Zweers (NL) en Edo Berger (NL) als MC. Kaarten gaan weg voor 13,50 euro (9,50 euro voor studenten) in de voorverkoop. Aan de deur is de entree 15 euro (11 euro voor studenten).

De headliner van de avond is Yianni Agislilaou. Yianni Agislilaou is geboren in Australië en woont in Engeland. Zijn show neemt doorgaans de vorm aan van een ijzersterke, verhalende lezing rondom een centraal thema. In tegenstelling tot de gemiddelde comedian, vereisen zijn shows goede research. Yianni Agislilaou treedt regelmatig op tijdens de Edinburgh Fringe en het Melbourne Comedy Festival, en staat bekend om zijn sterke performance en sterke analyses.

Hofman Café is al vele edities het decor van de English Comedy Night. Op deze avond wordt de stand-up comedy volledig in het Engels verzorgd. Elke editie wordt het publiek verrast met een diverse line-up die garant staat voor een avond hard lachen. Om de avond compleet te maken biedt Hofman Café tevens een hoofdgerecht naar keuze aan voor maar 10 euro. Showtime is 20:30.

 

Reageer op dit bericht: