English Comedy Night in Hofman Café op 20 november

Na het grote succes van voorgaande edities vindt maandag 20 november wederom de English Comedy Night plaats in Hofman Café Utrecht. Op deze avond wordt er weer een hilarische show neergezet door maar liefst drie comedians: Rory O’Hanlon, Danny Ward en Rachel Young. Kaarten gaan weg voor 13,50 euro (9,50 euro voor studenten) in de voorverkoop. Aan de deur is de entree 15 euro (11 euro voor studenten).

De Ierse Rory O’Hanlon is een favoriet tijdens Edinburgh Fringe en staat bekend om zijn razendsnelle grappen. O’Hanlon is op televisie te zien geweest bij RTE’s New Comedy Awards en in de series Republic of Telly en Under the Influence. Momenteel tourt hij door Europa met zijn nieuwe comedyshow. De Britse Danny Ward is ijzersterk met woorden en gebruikt scherpe one-liners voor de oplettende luisteraars. Ward heeft al vele optredens op zijn naam staan en heeft onlangs zijn eigen sitcom gemaakt: Wheelbarrow Town.

Hofman Café is al vele edities het decor van de English Comedy Night. Op deze avond wordt de stand-up comedy volledig in het Engels verzorgd. Elke editie wordt het publiek verrast met een diverse line-up die garant staat voor een avond hard lachen. Om de avond compleet te maken biedt Hofman Café tevens een hoofdgerecht naar keuze aan voor maar 10 euro. Showtime is 20:30.

Reageer op dit bericht: