English Comedy Night in Hofman Café op 28 januari

Na het grote succes van voorgaande edities vindt zondag 28 januari wederom de English Comedy Night plaats in Hofman Café Utrecht. Op deze avond wordt er weer een hilarische show neergezet door maar liefst drie comedians: Sean McLoughlin, Carly Baker en Steven Morgan. Kaarten gaan weg voor 13,50 euro (9,50 euro voor studenten) in de voorverkoop. Aan de deur is de entree 15 euro (11 euro voor studenten).

Carly Baker is een Comedian of the Year finalist in Schotland en is haar carrière begonnen in Houston, waar ze al snel opende voor grote namen, zoals Darrell Hammond, Ralphie May en Adam Ferrara. Sean McLoughlin was recentelijk de openingsact van Ricky Gervais en deed in 2017 mee aan het Edinburgh Fringe Festival.

Hofman Café is al vele edities het decor van de English Comedy Night. Op deze avond wordt de stand-up comedy volledig in het Engels verzorgd. Elke editie wordt het publiek verrast met een diverse line-up die garant staat voor een avond hard lachen. Om de avond compleet te maken biedt Hofman Café tevens een hoofdgerecht naar keuze aan voor maar 10 euro. Showtime is 20:30.

 

 

Reageer op dit bericht: