Fonteyn Winterfestival op 15, 16 en 17 december

Op 15, 16 en 17 december is Fonteyn Festival terug met een winterse editie. Het Janskerkhof in Utrecht zal voor deze zesde editie wederom als decor dienen voor het festival, waar wijn centraal staat. Drie dagen lang staan verschillende topwijnen in de spotlight, gecombineerd met heerlijk eten, live muziek en activiteiten, en dat allemaal met een winters tintje.

Wijnhuizen en wijncafés uit de regio Utrecht presenteren tijdens Fonteyn Festival hun assortiment aan wijnen. Verschillende mobiele keukens van restaurants uit de omgeving serveren passende gerechten, van klassiek tot fastfood, en maken de lekkerste wijn-spijs combinaties mogelijk. Tijdens het festival kun je verschillende proeverijen doen. Doe bijvoorbeeld mee aan de wijn wereldreis, waarbij je verschillende wijnen goed leert kennen en bijpassende gerechtjes proeft. Meer weten over port? Je kunt ook deelnemen aan de port proeverij, waarbij je leert over verschillende soorten port onder begeleiding van heerlijke kaas. Deze editie kun je ook meedoen aan een gloednieuwe proeverij: oesters en bubbels.

Op muziekgebied is er wederom ook genoeg te beleven. Op het programma staan onder andere leuke bandjes en singer-songwriters, die worden afgewisseld met DJ’s die zullen zorgen voor een jazzy en funky sound. Onder andere de Bluegrass Beetles, The Royal Engineers, Cookhouse en NORA staan op het podium, zie voor het volledige programma de website.

Openingstijden:

Vrijdag 14.00 – 01.00
Zaterdag 14.00 – 01.00
Zondag 12.00 – 23.00

Reageer op dit bericht: