Greg Shapiro in Hofman Café: The United States of Europe op 20 december

Het is weer tijd voor Engelstalige comedy in Hofman Café! Op woensdag 20 december staat Greg Shapiro wederom op het podium van Hofman Café, ditmaal met zijn show: The United States of Europe. Na het grote succes van zijn shows over de Amerikaanse en Nederlandse verkiezingen, neemt hij deze keer de EU en de Europese leiders op de hak. Kaarten gaan weg voor maar 5 euro (6 euro aan de deur).

Greg Shapiro kwam in 1994 naar Nederland voor het opzetten van Boom Chicago. In 2007 presenteerde hij Comedy Central News en ging daarna solo. Sindsdien heeft hij voor onder andere BNR fm, Time Out Amsterdam en VARA Humor TV gewerkt. Naast zijn televisie- en comedyervaring heeft hij tevens meerdere boeken op zijn naam staan. Hij heeft dit jaar extra bekendheid verkregen door een satirisch filmpje van Arjen Lubach, Netherlands Second, waarvan hij de voice-over deed.

Hofman Café is al vele edities het decor van de English Comedy Night. Op deze avond wordt de stand-up comedy volledig in het Engels verzorgd. Elke editie wordt het publiek verrast met een goede line-up die garant staat voor een avond hard lachen. Om de avond compleet te maken biedt Hofman Café tevens een hoofdgerecht naar keuze aan voor maar 10 euro (reserveren is verplicht en bestellen kan tot 1,5 uur voor de show). Showtime is 20:30 uur.

Reageer op dit bericht: