Halve finale NK Poetry Slam in Hofman Café op 17 januari

Op woensdag 17 januari is het dan eindelijk zover: de halve finale van het NK Poetry Slam! Tijdens het afgelopen seizoen hebben verschillende poetry slammers zich gekwalificeerd tijdens de voorrondes verspreid over het hele land. In deze spannende halve finale moeten de kandidaten zowel de jury als het publiek zien te overtuigen.

Een poetry slam is een kruising tussen poëzie en sport. Enkele slamdichters gaan op een podium een wedstrijd met elkaar aan. Binnen een bepaalde korte tijd en in een paar rondes dragen de dichters hun gedichten voor. Tijdens de halve finale staan er in Hofman Café maar liefst 9 podiumdichters op het programma. Daarnaast staan er nog eens 10 kandidaten op het podium van De Bastaard. Met sterke teksten en een indrukwekkende performance moeten zij bewijzen dat ze een plek in de finale verdienen. Slechts 8 van hen gaan uiteindelijk door naar de finale op vrijdag 26 januari.

De halve finale van het NK Poetry Slam gaat om 20:00 van start en duurt tot ongeveer 23:00. Het evenement is gratis toegankelijk. Kom aanmoedigen en vooral ook stemmen voor een van de kandidaten: hoe meer rozen er in de lucht gaan tijdens de stemrondes, hoe groter de kans op een finaleplek!

Reageer op dit bericht: