Hofman Live: Art Felixx op 15 februari

Elke donderdagavond kun je bij Hofman Café terecht voor een gevarieerd aanbod aan live muziek. Donderdag 15 februari staat Art Felixx op het podium. Geïnspireerd door hedendaagse popartiesten zoals Maroon5, Onerepublic en Gavin DeGraw schrijft hij zijn eigen songs. Showtime is 21:30 uur en de toegang is zoals altijd helemaal gratis!

Nederlands popartiest Art Felixx begon als frontman bij Monks Avenue (3FM Serious Talent), maar besloot na een aantal jaren zijn eigen weg in te slaan. Catchy melodieën zijn het belangrijkste element in het recept waarmee Art Felixx zijn songs schrijft. Vooruit stuwende drums, versterkers op standje “we love it loud” en een stortvloed aan moves maken een knallende en energieke liveshow. 

Hofman Live schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor en ze zijn elke week gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Kom naar Hofman Café voor je wekelijkse dosis livemuziek en geniet van de verschillende acts uit diverse muziekhoeken.

 

Reageer op dit bericht: