Hofman Live: Bluegrass Beetles op 29 maart

Elke donderdagavond kun je bij Hofman Café terecht voor een gevarieerd aanbod aan live muziek. Donderdag 29 maart staan de Bluegrass Beetles op het podium. De Bluegrass Beetles zijn een Utrechtse formatie die graag hits uit de roemrijke bluegrass en country geschiedenis vertolkt. Showtime is 21:30 uur en de toegang is zoals altijd helemaal gratis!

De Bluegrass Beetles bestaat uit Gildor van Beers (vocals/gitaar), Thailo van Ree (fiddle), Rémy Dielemans (vocals/double bass) en Jasper Hendriks (drums). De mannen doen hun naam eer aan met covers van Merle Haggard en Lefty Frizzell, waarbij de fiddle muzikaal gesproken de kers op de taart vormt. Onlangs speelden ze op het Back Roads festival en op het Fonteyn festival. Dans gezellig mee op hun swingende muziek!

Hofman Live schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor en ze zijn elke week gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Kom naar Hofman Café voor je wekelijkse dosis livemuziek en geniet van de verschillende acts uit diverse muziekhoeken.

Reageer op dit bericht: