Hofman Live: ROOKS op 22 maart

Elke donderdagavond kun je bij Hofman Café terecht voor een gevarieerd aanbod aan live muziek. Donderdag 22 maart staat ROOKS op het podium. ROOKS is een initiatief van singer-songwriter Don Rooks. Showtime is 21:30 uur en de toegang is zoals altijd helemaal gratis!

Don Rooks is afgestudeerd als drummer aan het Conservatorium Rotterdam. Met zijn project ROOKS laat hij een andere kant van zichzelf zien, waarbij de liefde voor de Nederlandse taal centraal staat. Met de eerste EP ‘Het Water’ probeert hij de harten van de Nederlandse luisteraar te veroveren. De invloeden van Nederlandse helden zoals Bløf, de dijk en Acda en de Munnik zijn duidelijk te horen.  

Hofman Live schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor en ze zijn elke week gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Kom naar Hofman Café voor je wekelijkse dosis livemuziek en geniet van de verschillende acts uit diverse muziekhoeken.

Reageer op dit bericht: