Ludoviq & We Are Hunters bij Hofman Live op 7 december

Elke donderdagavond kun je bij Hofman Café terecht voor een gevarieerd aanbod aan live muziek. Donderdag 7 december staat ludoviq op het podium. Deze Belgische soulpopper gaat erg hard, maar is nu nog te zien bij Hofman. Showtime is 21:30 uur en de toegang is zoals altijd helemaal gratis!

Ludoviq startte zijn carrière als frontman van ‘Société Anonyme’ en al snel stond hij op de grote festivals. Na zijn deelname aan The Voice werd het tijd om andere muzikale horizonten te verkennen en zette hij een aantal eigen projecten op, waaronder The Fitz’, waarmee hij het voorprogramma van Macy Gray mocht verzorgen. In 2017 werd hij met zijn song The Reminiscence verkozen tot Finalist De Nieuwe Lichting.  Uit meer dan 850 inzendingen werd hij gekozen tot één van de acht finalisten.

De Nijmeegse pop-punk band We Are Hunters komt het Hofman Café goed opwarmen! We Are Hunters kan het best beschreven worden als een combinatie van Fall Out Boy, Linkin Park, Classic Rock en een “een interactief podium beest als frontman”, aldus de band. 

Hofman Live schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor en ze zijn elke week gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Kom naar Hofman Café voor je wekelijkse dosis livemuziek en geniet van de verschillende acts uit diverse muziekhoeken.

Reageer op dit bericht: