Mooie Woorden in Hofman Café op 21 mei

Het leukste literaire evenement van Utrecht wordt aankomende zondag wederom georganiseerd in Hofman Café! Mooie Woorden is een laagdrempelige en toegankelijke middag met een divers aanbod aan literatuur, poëzie, theater, muziek en meer. Het begint zondagmiddag om 15:00 en duurt tot 17:00, de toegang is zoals altijd helemaal gratis.

Er staat deze zondag weer een hele leuke line-up op het programma: Emma Stomp, Mia You en Martijn Neggers. Martijn Neggers is schrijver voor Nieuwe Revu en Vice Sports. In 2016 kwam zijn debuutroman ‘De mensen die achterbleven’ uit en in 2018 verschijnt zijn tweede roman ‘Spoetnik’. In 2014 richtte hij literair tijdschrift De Titaan op, en daarnaast schreef hij onder andere voor Tirade, Hard Gras, Playboy, Brabants Dagblad en De Optimist.

Kom voorafgaand aan het evenement vooral langs voor een heerlijk kopje koffie, huisgemaakt gebakje, broodje of een van de 50 verschillende bieren. We gaan om 15:00 uur van start. Bereid je voor op wederom een paar knallende woordbazen!

Reageer op dit bericht: