Nieuwe dansnacht SOOHOO in Hofman Café op 28 november

Dinsdag 28 november is het tijd voor de tweede editie van de nieuwe dansnacht in Hofman Café: SOOHOO! Na het onvergetelijke succes van de Halloween-editie gaan we deze keer naar de jungle. Vanaf 23:00 wordt de beste rap, R&B, 00s, 90s, Top 40, Nederlandstalig en house voor jullie gedraaid, de toegang is 18+ en helemaal gratis.

Vanaf deze maand presenteert SOOHOO elke laatste dinsdag van de maand een clubavond in Hofman Café. Waan je tijdens SOOHOO in de jungle: boven, onder, voor, achter en naast je zijn er palmbomen, apen, beren, olifanten, jaguars, bomen, planten, bananen en lianen. Mowgli neemt je mee op reis langs de beste hitjes. Er staan verschillende DJ’s voor jullie klaar die zorgen voor de beste muziek.

Vanaf deze maand kun je naast onze vaste dansavonden op donderdag, vrijdag en zaterdag ook eens per maand op de dinsdag bij Hofman Café terecht voor een goede dosis hits en de nodige lichaamsbeweging tijdens het nieuwe concept SOOHOO. De dinsdagnacht is nog nooit zo leuk geweest.

Reageer op dit bericht: