Popronde Utrecht in Hofman Café op 12 oktober

Donderdag 12 oktober doet de Popronde, het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland, wederom Utrecht aan. Hofman Café is wederom het OOR-podium en schotelt Tom Tukker, Bungalow & LGHTNNG voor. De eerste act begint om 21:30 en de toegang is helemaal gratis!

Popronde reist elk jaar van september tot en met november door heel Nederland en doet deze editie maar liefst 40 steden aan. In elke stad treden op één avond circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten op bij 20 verschillende podia. Popronde is voor (nog) onbekende bands een leuke mogelijkheid om tour- en speelervaring op te doen. Enkele bands die in het verleden hebben meegedaan aan de popronde zijn onder andere Chef’Special, Go Back to the Zoo, Handsome Poets, Kensington, Roosbeef en De Staat.

Hofman Café heeft voor de Popronde weer een leuke line up klaarstaan, Tom Tukker, Bungalow & LGHTNNG. Tom Tukker is een Amsterdamse singer-songwriter en maakt eerlijke en minimalistische muziek op basis van piano, elektronische beats, meerstemmige vocalen en synthesizers. Bungalow is een electronic/indie duo uit Amsterdam, live aangevuld met een drummer. Ze maken melancholische muziek met een rauw randje. LGHTNNG is een Groningse band die elektropop maakt in de stijl van de 80’s.

Elke donderdag staan in Hofman Café de nieuwste en leukste acts op het podium. Acts uit verschillende muziekhoeken zijn wekelijks gratis te zien. Na afloop van de optredens kan iedereen blijven hangen om te borrelen terwijl onze DJ’s de leukste muziek draaien.

Reageer op dit bericht: