Rose Marin bij Hofman Live in Hofman Café op 31 augustus

Elke donderdagavond kun je bij Hofman Café terecht voor een gevarieerd aanbod aan live muziek. Donderdag 31 augustus is het de beurt aan Rose Marin, een singer-songwriter uit de buurt van Alkmaar. Showtime is 21:30 uur en de toegang is zoals altijd helemaal gratis!

Haar muziek kun je omschrijven als een fusie van country, folk en pop. Met haar kleurrijke stem en manier van spelen, brengt Rose Marin deze elementen bij elkaar en creëert zo een unieke sound. Haar krachtige persoonlijkheid wordt vertaald naar een dynamische set waarin ruimte is voor verschillende klanken. Geïnspireerd door zowel de hedendaagse pop van Ed Sheeran als de countrysound van Cody Jinks weet ze op een vrije manier feilloos de gevoelige snaar te raken. 

Hofman Live schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor en ze zijn elke week gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Kom naar Hofman Café voor je wekelijkse dosis livemuziek en geniet van de verschillende acts uit diverse muziekhoeken.

Reageer op dit bericht: