Slag om Stukafest in Hofman Café op 11 januari

Donderdag 11 januari vindt in Hofman Café de jaarlijkse Slag om Stukafest plaats. Tijdens de Slag om Stukafest strijden drie verschillende bands om de laatste plek in het programma van Stukafest, een studentenkamerfestival waarbij studenten hun kamers openen voor muziek, dans, literatuur, cabaret en theater. De winnaar zal op 8 februari mogen optreden in een spectaculaire studentenkamer.

Dit jaar viert Stukafest Utrecht alweer zijn 10e verjaardag. Op donderdag 8 februari worden 20 studentenkamers omgetoverd tot podia voor diverse acts. Er moet echter nog één studentenkamer worden gevuld, en welke act dat gaat worden bepaalt de jury op 11 januari in Hofman café. De Slag om Stukafest begint om 20:00 en de toegang is helemaal gratis.

Wil je vaker naar live muziek komen luisteren? Hofman Live schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor en ze zijn elke week gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Kom naar Hofman Café voor je wekelijkse dosis livemuziek en geniet van de verschillende acts uit diverse muziekhoeken.

Reageer op dit bericht: