Streekbierfestival in Hofman Café op 3, 4 en 5 november

Vrijdag 3 tot en met 5 november is er een nieuwe editie van Streekbierfestival Utrecht. Dit is een festival waarbij meerdere cafés in Utrecht verschillende streekbier brouwerijen presenteren aan het Utrechtse publiek. In Hofman Café kun je twee bieren van brouwerij de Molen komen proeven.

De Molen, een craft beer brouwerij uit Bodegraven, staat bekend om zijn brede en gevarieerde collectie aan bieren. Zij brouwen alleen bieren in hun eigen voorkeursstijlen en staan bekend om hun progressieve bieren. De specifieke recepten en brouwprocessen zorgen voor de aroma’s, smaken en de bitterheid die uniek zijn voor de Molen-bieren en dat over de hele wereld zo gewaardeerd wordt.

Het streekbierfestival gaat vrijdagmiddag om 17:00 van start. Om ervoor te zorgen dat je veel verschillende bieren kunt proeven, maar dan zonder de kater, schenken wij de bieren ook in proefglaasjes. Geniet daarnaast op vrijdag- en zaterdagavond van muziek van onze vinyldj’s en op zondag van een speciale editie van Jazzbende. Zondagmiddag tussen 15:00 en 18:00 draait Meneer Funkel live vanaf vinyl en maken de heren van Indifference weer een jazzbende van Hofman Café!

Reageer op dit bericht: