Sured bij Hofman Live op 17 augustus

Elke donderdagavond kun je bij Hofman Café terecht voor een gevarieerd aanbod aan live muziek. Donderdag 17 augustus is het de beurt aan Sured. De Utrechtse Sured werd in 2016 uitgeroepen tot ‘de beste singer-songwriter van Utrecht’, geprezen om zijn gitaar- en entertainment skills en zijn karakteristieke, hese stemgeluid. Showtime is 21:30 uur en de toegang is zoals altijd helemaal gratis!

Nadat Sured zijn nummer Ocean Ride in 2014 op televisie speelde bij De Beste Singer Songwriter van Nederland, heeft hij enorme stappen gezet. Zo nam hij een jingle op voor Radio538 en SLAM!FM, werd hij het gezicht van een commercial van T-Mobile, speelde in het voorprogramma van gitaarvirtuoos Harry Sacksioni en ontwikkelde zijn eigen sound: optimistisch en zomers. Met de uitverkochte releaseshow van zijn eerste EP ‘The Blue Flame’ in september 2016 kreeg zijn tour langs Nederlandse poppodia een kickstart. In december 2016 stond hij in de finale van de Utrecht Popprijs in TivoliVredenburg. 

Hofman Live schotelt iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor en ze zijn elke week gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. Kom naar Hofman Café voor je wekelijkse dosis livemuziek en geniet van de verschillende acts uit diverse muziekhoeken. 

Reageer op dit bericht: