Terrasconcerten bij Hofman Café

Komende zomer kun je weer genieten van live muziek op het mooiste terras van Utrecht! Vanaf juni zal Hofman Live, waarbij er elke week een band of singer-songwriter geprogrammeerd wordt, plaatsvinden op het terras. Verwacht een divers aanbod aan muziek in een akoestische setting. Bij slecht weer verplaatsen we de concerten gewoon naar binnen. De muziek begint elke donderdag om 21:30 uur en is altijd gratis toegankelijk.

In de maand juni staan Sjoerd van Gennip, Richard Cejer, Wouter Maryne en Noa Hugas op het programma. Noa Hugas is een jonge zangeres uit Utrecht. Samen met Leroy Souhuwat de Fretes op gitaar staat zij sinds ruim een jaar op verschillende podia in Utrecht en Amsterdam. Met een repertoire bestaande uit oude soul en jazz, met hier en daar een pop-nummer, en het warme stemgeluid van Noa zorgen zij overal voor een relaxte sfeer.

Hofman Café schotelt je iedere donderdagavond de nieuwste en leukste acts voor! Acts uit verschillende muziekhoeken zijn wekelijks gratis te zien. In het verleden stonden bands als Kensington, Pien Feith, Yori Swart, Rondé en Eveline Vroonland geprogrammeerd. In de zomer worden de concerten bij mooi weer naar het terras verplaatst. Na elke Hofman Live kan het publiek blijven hangen om te borrelen.

Reageer op dit bericht: