Theatersport in Hofman Café op 18 juni

Na het succes van Anti Kater Theater en Hofman Theater komt Hofman Café met een nieuw evenement: theatersport met de Super Awesome Ninjas!  Snelle, mooie en absurde geïmproviseerde scènes met input van het publiek. Elke week ondergaan Abel, Arthur, Cornely, Esther, Raimon, Sanne, Sonja, Stefan, Teun en Wouter een bikkelharde ninjatraining. Hun doel: in theatersportwedstrijden de werpsterren van de hemel spelen.

Bij theatersport is alles wat er op het podium gebeurt geïmproviseerd. Het allerbelangrijkste hierbij is de input van het publiek, op basis van hun input worden uiteenlopende scenes gespeeld. Zondagmiddag 18 juni spelen de Super Awesome Ninjas een wedstrijd tegen een gewillige tegenstander, namelijk Theatersportgroep Parnassos (TSGP)! Wat wordt er eigenlijk gespeeld en wie komt er als winnaar uit de bus? Alles is in handen van het publiek en de aanwezige rechters.

Nieuwsgierig geworden? Zondagmiddag 18 juni gaat de wedstrijd van start om 14:00 uur en de toegang is helemaal gratis. Jullie inbreng is onmisbaar!

Reageer op dit bericht: