Theatersport met Kâttekwaod in Hofman Café op 28 januari

Kâttekwaod speelt zondag 28 januari weer een theatersportwedstrijd in Hofman Café. Verwacht snelle, mooie en absurde geïmproviseerde scènes met input van het publiek. Bij theatersport is alles wat er op het podium gebeurt geïmproviseerd. Wat wordt er eigenlijk gespeeld en wie komt er als winnaar uit de bus? Alles is in handen van jullie zelf! De wedstrijd gaat om 14:30 van start en de toegang is helemaal gratis.

Zondagmiddag speelt Kâttekwaod hun eerste thuiswedstrijd van 2018 tegen de Jonge Woudlopers. Kâttekwaod, op z’n Utregs, dus met ao. Dit diverse gezelschap is sinds 1998 bij elkaar en ze hebben in de loop der jaren steeds meer leden weten te strikken. De spelers variëren sterk in achtergrond, leeftijd, speelstijl en vormen desondanks een bijzonder hecht team. Ze staan bekend om hun razende tempo en enthousiasme.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom op zondagmiddag gezellig langs voor een kop koffie, tosti of een biertje en geniet van de show! Vaker theater zien? Elke 2e en 4e zondag van de maand kun je in Hofman terecht voor Kâttekwaod of Anti Kater Theater.

Reageer op dit bericht: