Utrecht Lacht in Hofman Café op 14 maart

Woensdag 14 maart staat er weer een nieuwe editie van Utrecht Lacht op het programma! Tijdens de Try Out Comedy Night staan er maar liefst vier comedians en een MC op het podium die voor een geweldige avond zullen zorgen. Vergeet de sportschool en kom je buikspieren trainen in Hofman Café! Kaarten zijn slechts 5 euro (duurder aan de deur). Showtime is 20:30 uur. Van tevoren een hapje eten? Profiteer dan van onze dinerdeal: een hoofdgerecht naar keuze voor slechts 10 euro.

Duik op deze woensdagavond in de wereld van stand-up comedy en laat je verrassen door binnenlandse en buitenlandse acts. De line-up bestaat uit zowel gevestigde acts als aanstormend talent. De Utrecht Lacht Try Out Comedy Night wordt gepresenteerd door MC WestSaid en wordt iedere maand georganiseerd. Verschillende acts krijgen de kans om nieuwe grappen te vertellen, een primeur waar je bij wilt zijn dus!

Een van de acts is Wouter Monden. Wouter is stand-up comedian sinds 2010 en in datzelfde jaar won hij de juryprijs van de Culture Comedy Award. Wouter was van 2016 tot 2018 wekelijks te horen op Q-Music, schreef mee aan Dit Was Het Nieuws en is de publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach en Padoem Patsss. Zijn stijl is toegankelijk, maar toch scherp met veel ruimte voor snelle interactie. Heb je er al zin in gekregen? Koop dan snel je kaarten online om verzekerd te zijn van een plekje!

Reageer op dit bericht: