fbpx
Menu Sluiten

Hofman Live met Bjarke Ramsing en Etan Huijs

Bloedmooie, bezielende muziek van de Deense muzikant Bjarke Ramsing en intrigerende, subtiele songs van Etan Huijs: donderdag 25 april te horen in Hofman Café. Laat je verrassen bij Hofman Live door muziek van veelbelovende opkomende acts. De vinyl-DJ zorgt voor dansbare plaatjes. De avond start om 21:00 uur en de toegang is gratis.

Bjarke Ramsing is een Deense muzikant die momenteel veelal vanuit Nederland opereert. Zijn (muzikale) opvoeding ligt echter in het zuiden van Denemarken, waar hij kennis maakte met Roots, Blues en Folk. En dat hoor je terug in de bezielende muziek die hij maakt. Met zijn akoestische gitaar schrijft Bjarke bloedmooie liedjes die je grijpen en niet meer loslaten.

Etan Huijs schrijft intrigerende, subtiele songs, recht uit het hart en op het snijvlak van folk en country. Melancholie ligt altijd op de loer en soms versnelt hij het tempo, maar de schoonheid van de melodie is er altijd. Logisch, want al zijn gehele carrière laat Etan zich beïnvloeden en inspireren door de oude meesters, de grootheden die een stempel drukten op het muzikale landschap. 

HOFMAN LIVE is dé band- en borrelavond in Hofman Café in Utrecht. Elke donderdagavond staan de tofste opkomende acts op het podium en zorgt de vinyl-DJ voor dansbare plaatjes. Elke donderdag, vanaf 21:00 uur, gratis toegang. Kijk voor meer informatie op www.hofman-cafe.nl/agenda.