fbpx

Borrel

In ons café in Utrecht is het gezellig borrelen: aan de bar, een leuke tafel of op ons mooie, rustige terras. Hofman Café blinkt uit in zijn veelzijdigheid. Een uitgebreid, gebalanceerd bierassortiment van meer dan 60 bieren (waarvan 14 op tap), een mooi wijnaanbod, heerlijke biologische koffie en lekkere thee maakt Hofman een goede plek in Utrecht voor een drankje of borrel.

Tijdens het borrelen kun je in Hofman Café luisteren naar live muziek van vernieuwende bands! Elke donderdag hebben wij onze vaste band avond. Daarnaast is er ook op andere dagen live muziek. Verder hebben wij een strakke en gevarieerde programmering van comedy, theater, filosofie, literatuur en poëzie. Werp dus zeker een blik op onze agenda, of bekijk onze Facebook-pagina. Of kom gewoon eens langs natuurlijk!

Natuurlijk hebben wij ook een divers aanbod van borrelhapjes.

High Beer
Bij de High Beer van Hofman Café krijg je drie verschillende bieren van de tap met gevarieerde hapjes geserveerd. Met een borrelplateau, Utrechtse kazen en bittergarnituur zit er voor ieder iets lekkers bij!

Groepen
U kunt bij Hofman Café reserveren voor groepen of zelfs het café helemaal afhuren. Afhuren kan in principe altijd, met uitzondering van donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht. Binnen hebben wij een mooie ruimte met groot podium wat heel veel mogelijkheden biedt. Ook buiten hebben wij een overvloed aan ruimte, mede dankzij het ruime, rustige plein waar Hofman Café aan gelegen is. In de zomer schijnt een groot deel van de dag de zon op ons terras. Wij hebben loungebanken met kussens en voor ‘s avonds en in de winter hebben wij terrasverwarmers.

Benieuwd naar wat wij kunnen bieden? Neem alvast een kijkje bij onze arrangementen.

Voor een borrelgroep van 30+ personen kunt u een e-mail sturen naar reserveren@hofman-cafe.nl. Voor kleinere groepen voldoet een telefoontje naar 030-2302470.