fbpx

Contact

Wilt u reserveren voor een borrel of diner?
Dat kan via deze link: https://hofman-cafe.nl/reserveren/ of bel naar 030-2302470.

Groepen / Afhuren
Mail ons op reserveren[AT]hofman-cafe[DOT]nl t.a.v. Tessa Pikaar voor een groep vanaf 8 personen, voor een aangepast menu of voor het afhuren van Hofman Café. Afhuren is mogelijk in overleg, met uitzondering van donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht en dagen waarop evenementen plaatsvinden.

Op de dag zelf reserveren? 
Wilt u nog voor dezelfde dag een reservering plaatsen? Dan graag even bellen. We kunnen namelijk niet garanderen dat we uw mail dezelfde dag nog lezen.

Een keertje optreden in Hofman Café als comedian, theatermaker of muzikant?

Speel je in een band en wil je optreden in Hofman Café? Stuur dan een e-mail inclusief een link naar je bandwebsite, muziek en persfoto naar: programmering[AT]hofman-cafe[DOT]nl t.a.v. Emiel Schaap.
Lijkt het jou leuk om op het podium te staan tijdens een comedyavond? Meld je dan aan voor onze open mic Utrecht Lacht via info[AT]aotevents[DOT]nl t.a.v. Said El Hassnaoui.
Zou je weleens op het podium willen staan tijdens een van onze theatermiddagen? Aanmelden kan via programmering[AT]hofman-cafe[DOT]nl, stuur dan een korte introductie van je theatergroep mee.

Voor adverteren, samenwerkingen en persaanvragen kun je contact opnemen via: marketing[AT]hofman-cafe[DOT]nl.

Voor andere vragen kun je ook terecht op ons algemene e-mailadres: info[AT]hofman-cafe[DOT]nl.

(vanwege spam-beveiliging is @ en . vervangen door tekst en kun u het mailadres helaas niet direct “copy-pasten”.)

Geschiedenis
Het pand waarin Hofman Café is gevestigd aan het Janskerkhof 17-17a Utrecht (tot 1890: Janskerkhof wijk H no. 593) is door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Utrecht aangewezen als gemeentelijk monument en staat op de gemeentelijke monumentenlijst. Het pand werd eerder gebruikt als schoolgebouw! In 1888 zaten er 400 leergierige kinderen te werken aan hun schoolprestaties, bij de opening was het enige nadeel dat het toen eigenlijk al te klein was. In 1920 kreeg de school de naam ‘Willem de Zwijger’ en in 1975 verhuisde de school naar een ander pand aan de Wittevrouwenkade. Sinds 1975 heeft de ruimte waarin Hofman Café gevestigd is een horecabestemming. Janskerkhof 17 wordt, samen met Janskerkhof 18, gebruikt door de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). Janskerkhof 17 is tevens het adres van het Akademietheater.

Zie voor meer informatie: http://www.huizenaanhetjanskerkhof.nl/huizen/janskerkhof-nz/janskerkhof-17-17a/