fbpx
Menu Sluiten

Eten & Drinken

Bij Hofman Café ben je zeven dagen per week van harte welkom voor een heerlijke lunch of diner, zowel binnen als buiten op ons prachtige terras. De locatie aan het rustige Janskerkhof, midden in het centrum van Utrecht maakt Hofman Café de ideale gelegenheid voor een ontspannen lunch of gezellig diner.

Diner
De gevarieerde menukaart wordt klaargemaakt door onze professionele koks. Samen met ons leuke bedienend personeel verzorgen zij voor u een heerlijke avond! Tijdens comedy-avonden bieden wij een voordeelmenu aan. Met Hofmans voordeelmenu betaalt u slechts €12,50 voor een hoofdgerecht naar keuze! Vanaf 8 personen hebben wij voor u een speciaal groepsmenu. Dit is een selectie van de favoriete gerechten van onze kaart. U betaalt voor een 2-gangen diner slechts €18,95 (voor- en hoofdgerecht) en voor een 3-gangen diner slechts €22,95 per persoon.

Lunch
Dagelijks tussen 11.30 en 15.30 kunt u bij Hofman terecht voor de lunch. Ons brood is van ambachtelijke kwaliteit en wordt dagelijks vers geleverd. Natuurlijk kan er, voor bijvoorbeeld bedrijven of grote groepen, in overleg een aangepast luncharrangement worden geserveerd naar uw wensen, zowel van de kaart en als buffet. Ook lunchen doet u dus bij Hofman Café!

Groepen & zakelijk
Mail naar reserveren @hofman-cafe.nl voor groepen eters vanaf 8 personen of een aangepast menu. Ook is het mogelijk Hofman Café af te huren voor uw lunch of borrel. Dit kan dagelijks, met uitzondering van donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht en dagen dat wij speciale evenementen hebben. Heeft u vragen over een reservering en de mogelijkheden voor grotere groepen? We zijn telefonisch bereikbaar via 030-2302470.

Speciale verzoeken zoals het boeken van een dj (vinyl of anders) of live muziek bij uw evenement is in overleg mogelijk. Hofman Café is dus zeer geschikt voor lunches, diners, borrels, bedrijfsuitjes of bruidsfeest. Wij denken graag met u mee in het organiseren van een uniek event. Neem voor uw aanvraag of meer informatie contact op via reserveren @hofman-cafe.nl t.a.v. Joost.