fbpx
Menu Sluiten

Groepen

Ook met een groep bent u bij Hofman Café van harte welkom. Neem vooraf telefonisch of per email (reserveren @hofman-cafe.nl t.a.v. Joost) contact met ons op om te verzekerd te zijn van een plekje en te informeren naar de mogelijkheden! Hofman Café leent zich namelijk uitstekend voor het organiseren van speciale events.

ETEN VANAF 8 PERSONEN

Om een spoedige service te garanderen bieden wij vanaf 8 personen als groepsmenu een selectie van de favoriete gerechten van onze kaart. Betaal voor een 2-gangen diner slechts €18,95 en voor een 3-gangen diner slechts €22,95 per persoon. Reserveer online of mail naar reserveren @hofman-cafe.nl. Check hier het groepsmenu.

ZAKELIJK & VERHUUR

Ook is het mogelijk Hofman Café af te huren voor uw zakelijke lunch, borrel, bedrijfsuitje, bruidsfeest etc. Dit kan dagelijks, met uitzondering van donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht en gedurende evenementen. Speciale verzoeken zoals het boeken van een dj (vinyl of anders) of live muziek bij jouw evenement is in overleg mogelijk. Wij denken graag met u mee in het organiseren van een uniek event!