fbpx

Lunch & Diner

Bij Hofman Café in Utrecht ben je zeven dagen per week van harte welkom voor een heerlijke lunch of diner. De leuke sfeer in het café of buiten op het zonnige terras biedt het ideale pakket om kennis te maken met onze verrassende keuken. Het café is gelegen aan het rustige Janskerkhof, een fijne locatie, midden in het centrum van Utrecht.

Diner
De gevarieerde menukaart wordt klaargemaakt door onze professionele koks. Samen met ons leuke bedienend personeel verzorgen zij een heerlijke avond! Tijdens comedy-avonden bieden wij een voordeelmenu aan. Met Hofmans voordeelmenu betaal je slechts 12,50 euro voor een hoofdgerecht naar keuze! Vanaf 8 personen hebben wij voor u een speciaal groepsmenu. Dit is een selectie van de favoriete gerechten. Een 2-gangen diner is slechts €18,95 (voor- en hoofdgerecht), en 3-gangen maar €22,95 per persoon.

Lunch
Elke dag tussen half twaalf en half vier kun je bij Hofman Café in Utrecht ook terecht voor de lunch! Ons brood is van ambachtelijke kwaliteit en wordt dagelijks vers geleverd. Daarnaast hebben wij ook lekkere salades, tosti’s en andere gerechten. Natuurlijk kan er, voor bijvoorbeeld bedrijven of grote groepen, in overleg een aangepast luncharrangement worden geserveerd naar uw wensen , zowel van de kaart als een buffet. Ook lunchen doe je dus bij Hofman Café!

Groepen
Mail naar reserveren@hofman-cafe.nl voor groepen eters vanaf 8 personen of een aangepast menu. Ook is het mogelijk Hofman Café af te huren voor uw lunch of borrel. Dit kan dagelijks, met uitzondering van donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht en dagen dat wij evenementen hebben. Heb je vragen over een reservering en de mogelijkheden voor grotere groepen? We zijn telefonisch bereikbaar via 030-2302470.