fbpx

English Comedy Night in Hofman Café op 22 april

Zondag 22 april is het weer tijd voor een nieuwe editie van de Utrecht English Comedy Night! Deze editie staan Bob Maclaren (NZ) en Andy Valvur (VS) op het podium van Hofman Café. Kaartjes voor de Comedy Night zijn 13,50 euro (9,50 voor studenten) in de voorverkoop. Aan de deur is de entree 15 euro (11 euro voor studenten). De voorstelling gaat om 20:30 uur van start.

Bob Maclaren uit Nieuw-Zeeland heeft elke uithoek van de wereld vermaakt met zijn laconieke en verrassende komedie. Dankzij zijn achtergrond en ervaringen in Europa heeft hij een frisse en ongebruikelijke kijk op de wereld. Bob is een ster in het fysiek uitbeelden van situaties en zijn komische mimiek blijf je bij. Met de Comedy Store, NY Times en The Improv op zijn naam is Andy Valvur (VS) een geprezen comedian. Zijn teksten zijn politiek van aard waarin hij ongeveer elk land ter wereld bespreekt. Hij is een legende in de comedy scene, en dat al meer dan 30 jaar. 


Hofman Café is al vele edities het decor van de English Comedy Night. Op deze avond wordt de stand-up comedy volledig in het Engels verzorgd. Elke editie wordt het publiek verrast met een diverse line-up die garant staat voor een avond hard lachen. Om de avond compleet te maken biedt Hofman Café tevens een hoofdgerecht naar keuze aan voor maar 10 euro. Showtime is 20:30 uur.

 

Reageer op dit bericht: