fbpx

Anti Kater Theater in Hofman Café op 8 april

Anti Kater Theater in Hofman Café
Hofman Café, 8 april 2018 van 14.00 tot 16.30 uur

Iedere tweede zondag van de maand slaan Hofman Café en het Café Theater Festival de handen ineen voor een ontspannen theatermiddag. Zowel voor frisse zondagsmensen als voor brakke Harries! Aanstaande zondag 8 april 2018 ben je vanaf 14.00 uur welkom om terug te blikken op het Café Theater Festival 2018. Je krijgt de kans om nog een keer de beste voorstellingen van CTF 2018 te zien.

Anti Kater Theater maakt onderdeel uit van de Café Theater Fabriek, het platform waar theatermakers kunnen experimenteren met theater in de publieke ruimte. Live proberen de makers materiaal uit op het publiek. Ze try-outen een nieuwe voorstelling of testen losse scenes uit. Alles kan en alles mag. Tijdens het Anti Kater Theater op zondag 8 april 2018 krijg je de kans om nog een keer de beste voorstellingen van het Café Theater Festival 2018 te zien.

Ben je nieuwsgierig geworden? De theatermiddag gaat om 14:00 van start en duurt tot 16:30 uur. De toegang is helemaal gratis. Na afloop van de voorstellingen is er de mogelijkheid om met de makers of spelers na te praten in Hofman Café.

Meer informatie via: https://goo.gl/6TYjCv

Reageer op dit bericht: