fbpx

Demi Knight bij Burgers, Beers & Bands in Hofman Café

Vrijdag 25 mei ben je welkom op dé vrijdagmiddagborrel Burgers, Beers & bands in Hofman Café. Vanaf 17.00 uur kun je genieten van lekkere biertjes en een Hofburger onder begeleiding van muziek van vinyldj’s en livemuziek van Demi Knight. Vanaf 17.00 uur draaien de dj’s live vanaf vinyl onder andere funk, soul, blues en jazz. Livemuziek start om 21.30 uur.

Demi Knight (21) werd in 2015 bekend door haar deelname aan de  groeide op met Dolly Parton en Loretta Lynn. Dat ze dezelfde karakteristieke snik en volwassen sound als hen bezit, laat ze in 2015 horen aan heel Nederland door haar deelname aan ‘De Beste Singer/Songwriter van Nederland’. Na een eerste EP, een tour met Popronde en het vormen van haar band, vertrekt Knight voor 4 maanden naar Budapest. Weg uit de bekende omgeving schrijft ze, met enkel een akoestische gitaar, nummers over volwassen worden, op eigen benen staan en thuis missen. Haar debuutalbum ‘Budapest’ is op 2 maart 2018 uitgekomen.

Burgers, Beers & Bands is de nieuwe gratis vrijdagmiddagborrel in Hofman Café. Elke laatste vrijdag kun je er terecht voor (live)muziek, lekkere biertjes en bestel je de Hofburger voor maar 7,50 euro. Vier je weekend vrijdagmiddag in Hofman Café en kom alvast in de stemming voor een veelbelovende avond.

Reageer op dit bericht: